Zoeken naar ben weer

Uw zoekactie voor ben weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Loverboy 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw of koppel heeft zin
Welk vrouw of koppel heeft er ook zin in. Ik ben een knap slank zuiders type van Gent. Geboren en getogen in Gent. Ben verzorgd hygiënisch geschoren en goed geschapen, alle leeftijden en randgemeenten. Geen fakers en vraag mij geen foto’s te sturen enkel via whatsapp als je uw nummer doorstuurt en eerst een foto stuurt Dit voor de fakers !!!  
Geilerd 41 jaar Limburg - HASSELT
Wandelen
Is er een koppel of vrouw die vandaag gaat wandelen en iets spannends wil doen. Orale sex of jullie spelen met elkaar en ik kijk en speel met mezelf. Ik ben niet bi dus geen mannelijk contact. Plaats om af te spreken is niet zo van belang.  
Dater 58 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Man zoekt koppel voor trio.
Na een positieve ervaring eerder op deze site ben ik terug opzoek naar een koppel voor leuke en fijne ontmoeting. Gebonden man van 58 puur natuur zoekt het juiste koppel om te genieten van MVM of MV. Wederzijds respect is een plus. Hygiëne en respect. Liefst een contract op regelmatige basis. Stuur zeker een berichtje.kan niet ontvangen Grts.  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Moedertje beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om een goede befbeurt te krijgen voor moederdag. Orgasme verzekerd. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd en goeduitziende man 1.80m 72kg groene ogen en kort bruin haar xl.discretie is natuurlijk verzekerd.  
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
Ervaren masseur 56 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Ervaren masseur zoekt
Het zonnetje en een zeebriesje stimuleren ondeugende gedachten. Vandaag onderweg met de fiets in de omgeving van Bredene en De Haan. Als ervaren masseur kleur of beter gezegd masseer ik eens graag buiten de lijntjes met extra. Is er een koppel die willen genieten van een heerlijke massage ondeugend en spannend? Ben hetero en softbi, dus veel kan. Onderdanige man alleen kan ook reageren maar dan wel max 35 en gewillig willen zuigen.  
Dré 60 jaar Vlaams-Brabant - Galmaarden
Date met koppel
Hallo, Ik ben Dré, op zoek naar een koppel voor trio. Veel kan, alles is bespreekbaar. Ben zeer openminded. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol wel hygiëne en discretie. Dré  

Date met koppel
Frederic 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Slank doenerskoppeltje
Hey, Ik ben Frederic, 44jr, slank, atletisch, natuurlijk gespierd. Zijn er hier toffe, slanke, doenerskoppeltjes die mij er eventueel eens willen bij nemen. Een spannende date lijkt me enorm opwindend. Bv het vervullen van een cuckold fantasie lijkt me de max. Iedereen laten/zien genieten...mmmm Interesse? Laat snel iets weten en wie weet... Ik ben goed geschapen en vooral mijn eikel is groot en heel mooi in proportie. Misschien tot binnenkort? Grtjs Frederic  
Joske 54 jaar Limburg - HASSELT
Van tantra tot anaal massage enkel voor koppels en vrouwen
Enorm veel ervaring in het geven van ontspannende massage, tantra en anaal massage (doel de anusspieren te leren ontspannen). Enkel voor koppels en vrouwen. Kan ontvangen en ben een speciaal iemand;-)  
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 plezier met mv stel
30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Welk koppel wilt samen plezier beleven? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk. Tot binnenkort!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10